frokost

12.00 - 17.00

happy hour

17.00 - 18.00

Tilbring en hyggelig aften i vores restaurant Pina Bistro. Udvalget på menukortet spænder fra autentiske og delikate Thai retter til lidt mexikansk, fillipinske og ikke mindst danske retter. Smørrebrød og en hotdog er ofte på "promotion".

Er man blot til en iskold forfriskning og måske et spil pool indbyder restauranten også ideel til dét!

room service:
Er du til en hjemmeaften på terrassen i din villa, kan du også kalde på roomservice og vi bringer maden til dig/jer. Menukortet ligger i jeres villa og du kan bestille i receptionen.

pakker:

Vi tilbyder for-definerede  "pakker" som, du som gæst, kan benytte. Ofte er man træt med træt på efter en lang rejse og vil bare læne sige tilbage, uden at tænke på så meget andet, før end man har fået sin søvn.
Du kan forudbestille en ankomstpakke eller en morgenmadspakke, som vil stå klar i din villa ved ankomst eller efter aftale. Du skal blot udfylde de nedenstående formularer/valgmuligheder som er vist herunder og e-maile den til os.

Der forefindes grill på de mange af terrasserne eller du kan leje en minigrill i restauranten. Restauranten har sammensat grillpakker som indeholder mad til netop dette formål. Bestil om morgenen og få den leveret kl. 17.00....lige til at grille. De fantastiske solnedgange er næsten et "must", når man nu bor i vores lille paradis.

© 2019 by Pineapple Stay. Proudly created with MBSEE.DK