Servicecenter

I vores Servicecenter finder du alt den hjælp, du har brug for.

Uanset om du bare vil have et kort over Thailand, generelle oplysninger, eller hvis du ønsker at arrangere transport til lufthavnen eller tur til en af ​​de lokale attraktioner, vi kan hjælpe dig.

 

Åbningstider.
Åbent alle dage fra 11.00 - 12.00 og 15.00 - 16.00
Vores manager er som regel at finde på resortet og hvis der er akutte situationer kan du kontakte os pr. tlf. og vi vil være der i løbet af kort tid.

Mini Mart

I Mini-mart finder du de mest almindelige dagligdagsvarer til priser der ligger på
niveau med 7-eleven og Family Mart.

Du købe drikkevarer, slik, is og diverse fornødenheder og ønsker du at købe noget, du ikke kan finde på hylderne, så giv besked i servicecentret og vi kan måske skaffe det til dig.

Massage 

Vi tilbyder massage fra det lokale område i din egen villa. Du skal blot booke en tid dagen før og vores tilknyttede massører kommer susende og er til tjeneste.

Læn dig tilbage og nyd dit ophold.

Room service 

Foretrækker man at nyde et måltid fra restauranten hjemme i Villaen,

har vi lavet et menukort med velsmagende retter. 

Shuttlebus

I højsæsonen kommer du nemt til stranden eller byen for blot 100 THB. Du skal blot tilmelde dig dagen før og afhentning vil finde sted næste formiddag kl. 10.00.

Vi kan også hjælpe med transport til andre steder, kontakt venligst service centret for yderligere information og booking af transport.

Vaskeservice 

Forkæl jer selv med vores vaskeservice, som vi tilbyder til en ganske fornuftig pris. Det føles som ren luxus at aflevere sit vasketøj den ene dag og modtage det rent og pænt lagt sammen den næste dag.

Hvis du foretrækker at vaske dit tøj selv, er du meget velkommen til at bruge de to vaskemaskiner i servicecentret, også til meget overkommelig pris.

Kontakt venligst servicecenter for yderligere information.

Swimmingpools

I Pineapple Stay har du altid har en swimming pool lige udenfor din terrasse.

Hver række villaer har en lang og lækker swimmingpool samt 2 mindre børnepools.

Pools kan bruges 24 timer i døgnet – men vis venligst hensyn, hvis du bruger poolen sent om aftenen eller meget tidligt om morgenen. Lyset i pools slukkes kl. 24.00.

Alle pools bliver rengjort 3 gange om ugen. Vandkvaliteten kontrolleres og testes hver uge.

Vi håber du vil nyde disse oversize pools. 

Petanque

I 2020 vil der blive anlagt en Petanquebane, som man kan bestille tid til, at muntre sig med. For kun 50 THB pr. person, kan hele familien eller vennerne muntre sig med et sjovt og socialt spil i de svale timer med en kølig forfriskning på sidelinien.

Gratis Wifi

Vores internet er netop blevet opgraderet til 200 Mbit i hastighed. Det er gratis og kræver ingen password. ​

 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2019 by Pineapple Stay. Proudly created with MBSEE.DK