lille paradis i smukke bjergrige omgivelser

Omgivet af ananasmarker og bjerge ligger Pineapple Stay kun15 km. syd for Hua Hin – byen, hvor kongens sommerpalads ligger. Hua Hin området er kendt som et af de mest spektakulære områder med smukke strande langs vestkysten af ​​den Thailandske Golf.

Fordi kongens sommerpalads ligger i Hua Hin, har byen altid været besøgt af velhavende Bangkok thailændere, længe før den blev opdaget af vestlige turister. Hua Hin er nu en af de førende feriedestination og tiltrækker besøgende fra hele verden til en ferie med ren luft, frisk fisk og skaldyr og med al den charme Thailand kan tilbyde.

Pineapple Stay består af 3 blokke med 4 forskellige villatyper i hver blok, hvoraf ca. halvdelen er til udlejning.

Du kan hér på siden reservere den størrelse, der passer til jeres behov.
Har I planer om et længere ophold (mere end 2 uger,) sammensætter vi gerne et specielt tilbud til jeres næste ophold.

Når I booker en villa i Pineapple Stay, følger der nogle valg af services med, som kan gøre jeres tur lidt  ekstraordinær lækker.

Udover at vi naturligvis byder jer velkomne med kolde vand i køleskabet og friske stykker ananas, har vi sammensat en ankomstpakke, som sikre dig at du har proviant ved ankomst og bare kan læne dig tilbage og lade roen falde over dig. Denne pakke kan du downloade hérunder eller blot sende os en e-mail på de ønsker at du /I må have.

Ligeledes kan du forudbestille en morgenmadskurv til ankomsten, med alt hvad der kan sparke din dag/jeres dag i gang. Denne kan du også bestille efter behov under jeres ophold, hvis I ikke vælger at spise i restauranten eller køber ind i vores Mini Mart. Sørg blot for at du bestiller senest inden dagen før inden kl. 16.00

Vores paradis - overblik
Bangkok & Lufthavn

Afstanden fra Thailands internationale lufthavn Suvarnabhumi til Pineapple Hills Resort er 227 km. og tager omkring 2,5 -  time med bil, afhængig af trafikken.

Vi kan tilbyde dig transport fra Suvanabhumi lufthavnen og Pineapple Stay til en konkurrencedygtig pris.

Hua Hin

Afstanden fra Pineapple Stay til den indre by. Hua Hin er kun 15 km. En tur der kan gøres på 10 minutter med en bil og ca. 15-20 minutter på scooter.

Sai Noi Beach

Meget tæt på projektet finder du den lokale og meget charmerende og autentisk strand, Sai Noi Beach. På den lille lagune-agtige perle findes der små lokale spisesteder og en mere mondæn restaurant, "Sanae Beach Club" med tilhørende swimmingpool og mulighed for afbenyttelse af deres faciliteter.

Hua Hin Railway.jpg
Sai Noi beach01.jpg

© 2019 by Pineapple Stay. Proudly created with MBSEE.DK